Anastasija Olah: NAMĆOR DEDA / NOVINAR

Beleška

Momci se igraju na plaži odbojke.Jedan od momaka promaši loptu i lopta udari babu u glavu.Baba od udarca poskočila i pala u vodu.Devojke koje su sedele i videle to počele su da se smeju.

Namćor deda

Ma bre, vi tamo kako vas nije sramota da udarite tako staru gospođu.Treba da se stidite.Idite kući pa lupajte nekog drugog, a ne babe na plaži.Vi mršavice tamo na plaži sto se tu kezite tu,marš odavde da vas ne gledam tako ružne a i vi tu nabildovani bež te odavde dok nisam pušku doneo.

Novinar

Dobar dan dragi gledaoci .Nalazimo se na plaži gde se dogodio jedan veoma zanimljiv događaj.Sa nama su momci i devojke koji znaju sta se dogodilo ,pa hajde da ih pitamo o tom događaju.

NOVINAR:Jel možete da nam ukratko ispričate šta se tačno desilo?

MOMCI: Mi smo igrali odbojku i naš drug je promašio loptu i lopta je slučajno udarila babu.Baba je od udarca skočila i pala u vodu.

NOVINAR: Hvala vam na ovom odgovoru.Hajde da pitamo i devojke koje su videle ovaj nemio događaj.

Dobar dan i vama devojke .Jel možete da nam ukratko kažete šta ste videle?

DEVOJKE: …..hehehhehehehe….pa mi smo videle kako baba skače u vodu i ništa više heheheheheh…. To je bilo presmešno.I dalje je hehehehhehehheheehhe?

NOVINAR: Izgleda da je tim devojka sve smešno,ali dobro.

Čuli smo obe strane priče ovo ovom događaju.Hvala vam što ste nas šlušali i gledali.Uživajte u ovom divnom danu i pazite da ne udarite neku babu .

Prijatno vam bilo!!!

Published by