Milana Kitanovski: INFORMATIVNO / IZGUBLJENO / NEGATIVNO

Informativno

Sportisti su bili pozvani da dođu i da podrže akciju tranplantacije organa. Mi smo predstavljali karatiste. Nismo znali gde da idemo. Ugledali smo atletičare i krenuli za njima. Otišli smo u gradsku kuću. Lepo su nas ugostili. Nakon 20 minuta slušanja o atletici shvatili smo da nismo na dobrom mestu. Obratili smo se osoblju koje nam je reklo da u tisini napustimo objekat.

Izgubljeno

Nisam sigurna ali mislim da idemo da podržimo akciju za transplantaciju organa. Gde se nalazimo? Gde se to održava? Zašto gomila ljudi stoji ispred gradske kuće? Bolje da krenemo za njima da se ne izgubimo… Zašto samo pričaju o atletici, a ne o akciji? Joj, pa mi smo promašili objekat…

Negativno

Kako je ružan dan. Bas mi se ne ide po lošem vremenu da podržim neku akciju. Čak ne znam ni gde se tačno to održava. Ala je ovoj masi dosadno kad čeka ispred gradske kuce. To su ipak sportisti. Bolje da budemo sa njima nego da lutamo. Pratićemo ih, mozda znaju gde je to.. Mogli su bolje da nas ugoste. Bas smaraju sa pricom o atletici. Neću ovo vise da slusam, treba mi neko da proverim da li smo na dobrom mestu. Kako smo glupi pa mi smo promašili događaj.

Published by